Galmandsværk på Fermaten

Karismatisk forsanger kommer til byen

HERNING I aften giver Uffe Lorenzen koncert på Fermaten.

Han er kendt som den karismatiske forsanger og frontfigur i Spids Nøgenhat og Baby Woodrose. Han har huseret på den danske rockscene siden slutningen af 1980’erne og fik et gennembrud med Baby Woodrose i 2003, hvor de som et af de første bands vandt P3 Prisen og siden spillede to år i træk på Orange Scene på Roskilde. Senere fulgte et endnu større gennembrud med Spids Nøgenhat, der nærmest blev folkeeje med singlen »Lolland Falster« og albummet »Kommer Med Fred«, der indbragte to DMA priser og to Steppeulve.

Uffe Lorenzen har efterhånden spillet en del solo-koncerter de seneste år, men nu tager han på sin første større turné sammen med sin 12-strengede akustiske guitar, der tager ham rundt i hele Danmark. Materialet vil bestå af nye sange fra hans første solo-album »Galmandsværk«, Spids Nøgenhat-klassikere og udvalgte coversange.

Opvarmningen tager Michael Hamilton sig af.