Nyhedsteater om kvinder

Torsdag er kvinder i fokus på Team Teatret

HERNING FN vedtog i 1977 en resolution, som anbefaler, at vi fejrer kvinder 8. marts hvert år. Datoen er døbt Kvindernes Internationale Kampdag. Og netop kvinder er i vores fokus, når Team Teatret torsdag aften blænder op for endnu en omgang Nyhedsteater på Team i samarbejde med Mediehuset Herning Folkeblad, hvorfra chefredaktør Vibeke Larsen bidrager til arrangementet.

I en tid hvor begreber som ludermanifest, fjerdebølge-feminister, rødstrømpebevægelse og feminisme blander sig ind i samfundsdebatten, som aktuelt rummer store patter, #metoo og Time’s Up Now er der alt mulig grund til at se nærmere på kvindekønnet – kvinden som begreb – på kvinders rolle i det danske samfund anno 2018.

Dogmet for Nyhedsteater på Team Teatret er, at man bruger 48 timer op til showet til at forberede den times sceneshow, du kan opleve. Derfor ved man i sagens natur ikke, hvad der kommer til at ske på aftenen.

Mænd er velkomne.