Flere tog mellem Herning og Aarhus er mandag formiddag aflyst.

Arriva-tog tøffer igen

Martin Hove Thomsen 

Mange tog mellem Herning og Aarhus blev aflyst fra morgenstunden og frem til 13.30

TOG Arriva oplevede store problemer i dag. Det begyndte i morges med, at selskabet på deres hjemmeside oplyste, at afgangen fra Herning mod Aarhus klokken 9.15 var aflyst, ligesom også turen den modsatte vej fra Aarhus mod Herning klokken 9.30 blev aflyst.

Ifølge Arriva skyldtes aflysningerne fjernstyringsproblemer, og togselskabet henviste til næste afgang. Det skulle man dog tage med et gran salt, da de senere afgange også blev aflyst. 10.30, 11.30, 12.30 og 13.30 fra Aarhus blev aflyst, og samme skæbne overgik afgangen fra Herning 12.54.

Nu tøffer togene atter, men man gør nok klogt i lige at dobbelttjekke togafgangene, hvis man skal med på strækningen, så man undgår at skulle vente mere end højest nødvendigt ude i kulden.