Uheld i FCM-lejren før CL-brag

Tonje Løseth er formentligt ude resten af sæsonen med et brud i foden

HåNDBOLD Efter lørdagens træning måtte FCM Håndbold føje endnu et navn til listen over skadede spillere. Venstrebacken Tonje Løseth trådte uheldigt ned på en medspillers fod og vred kraftigt rundt.

På hospitalet i Bukarest kunne de konstatere, at nordmanden havde pådraget sig et brud i forfodsknoglen. Dermed må Kristian Kristensen undvære sin venstreback i Champions League kampen senere i dag mod Bukarest og formentligt også resten af sæsonen.

Siden sæsonstart er holdkortet i det midtjyske krympet en smule. Tre spillere er ude på grund af graviditeter. Anne Mette Pedersen er fortsat ukampdygtig med en fiber i læggen, og Julie Gantzel Pedersen er skadet med et overrevet ledbånd i albuen. Nu må Tonje Løseth altså tilslutte sig sidstnævnte skadesgruppe.

Der er kampstart mellem CSM Bukarest og FCM Håndbold sønddag klokken 14.45. Opgøret vises på TV3 Max.