Kold klarmelding: FCM-Brøndby gennemføres

Kenneth Kristiansen 

Det bliver hundekoldt, men topbraget mellem FC Midtjylland og Brøndby bliver spillet, forsikrer FCM dagen før storkampen

FODBOLD Det bliver koldt, men det bliver til noget.

Sådan lyder meldingen fra FC Midtjylland dagen før dagen. I morgen aften tørner FCM sammen med Brøndby på MCH Arena i et vaskeægte Superliga-topbrag, og rammerne skal nok være klar, forsikrer Jacob Jørgensen, FC Midtjyllands kommercielle direktør.

- Kampen bliver spillet. Uanset det kolde vejr skal banen nok være i orden, siger Jacob Jørgensen.

Fra sit kontor på MCH Arena kunne han her til formiddag tage en næsten snefri bane i nærmere øjesyn.

DMI’s vejrudsigt for Herning melder om ingen eller kun ganske lidt sne frem mod kampstart i morgen aften. Men selv, hvis det mod forventning pludselig skulle vælte ned med sne, bliver kampen afviklet.

Kampen mellem Brøndby og FCM er et topbrag mellem nummer ét og to i Superligaen. Derfor er der også udsolgt på MCH Arena, men det vil alligevel være muligt - for nogle få og hurtige - at købe billetter på stadion før kampstart.

FCM-direktøren opfordrer forresten tilskuerne til at møde forberedte op i kuldegraderne på MCH Arena. Vejrudsigten melder om minus fem grader i morgen aften klokken 20.00.