Lavtflyvende missil i Herning: Blitzet med 121 km/t

thomas færch kvist 

Færdselspolitiet havde fredag fotovognen på gaden i Herning - og det gav gevinst

HERNING En mandlig bilist kan se frem til en hilsen fra politiet, efter han fredag blev blitzet med 121 km/t i en 50 kilometer-zone. Den vanvittige kørsel blev registreret fredag omkring klokken 11.15 på Holstebrovej i Herning ved Baldersvej. Det oplyser det lokale færdselspoliti.

- Vi målte fra klokken 6 om morgenen og frem til middagstid. 130 trafikanter blev blitzet, og det her lavtflyvende missil var så dagens absolutte »topscorer«, siger vicepolitiinspektør Henrik Mørk Glintborg, der er leder af færdselsafdelingen ved Midt- og Vestjyllands Politi.

- Vi fik et meget vellignende billede af ham. Han havde et stort smil på læben og havde øjensynligt haft en dejlig dag - og det er sagt i den dybeste ironi. Vi kunne se, at han havde sin opmærksomhed rettet mod alle andre ting end det at køre bil. Den slags uopmærksomhed ser vi desværre tit. Og det gør absolut ikke tingene bedre, at det foregår i den slags fart, lyder det fra Henrik Mørk Glintborg, der oplyser, at vanvidsbilisten kan se frem til en bøde på 10.000 kroner og en frakendelse af førerretten i et halvt år.