25 procent flere gæster på Museum Midtjylland

HERNING Der er sat skub i sagerne og fremgang på Museum Midtjylland. Efter den nye direktør Laura Liv Weikops tiltrædelse i januar 2017 har museet satset benhårdt på at skærpe og udvikle især dets udadrettede formidlings- og kommunikationsaktivitet. Og det har givet pote.

Det skriver museet i en pressemeddelelse.

Trods et delvist lukket Tekstilmuseet har Museum Midtjylland haft en fremgang på 25,4 procent i besøgstallet i 2017, hvor 23.303 besøgende lagde vejen forbi et af museets oplevelses- og formidlingstilbud. Og selvom besøgstallet endnu ikke er helt deroppe, hvor museet på sigt drømmer sig hen, er det et stort og skridt i den rigtige retning - og noget man på museet er ret så stolte over. Det er selvfølgelig også en succes, som museet går benhårdt efter at følge op på i indeværende år med åbningen af en ny udstilling på Tekstilmuseet som et særligt es. For der skal selvfølgelig mange flere besøgende ind endnu, og arbejdet med at udvikle er først lige gået i gang, fortæller museet.