Russisk Brahms Trio

KLASSISK To af dem har vundet den prestigefyldte Tjajkovskij-musikkonkurrence, og den tredje har siden 2002 været Æreskunstner af den Russiske Føderation.

De er kammermusikprofessorer på Tjajkovskij-konservatoriet i Moskva og i gang med et stort anlagt indspilningsprojekt med henblik på en cd-udgivelse af samtlige klavertrioer, der nogensinde blev komponeret i Rusland i både 1800- og 1900-tallet.

Der er tale om musikerne i Brahms Trio, ét af Ruslands førende kammermusikensembler, som i slutningen af februar og begyndelsen af marts tager på danmarksturné og kan opleves på Carl-Henning Pedersen og Else Alfelts Museum tirsdag 27. februar.

Koncerten støttes af Midtjydsk Skole- og Kulturfond såvel som Kulturelt Samraad Herning.

Brahms-trioens besøg til Danmark gennemføres desuden med tilskud fra Det Obelske Familiefond og Knud Højgaards Fond.