Politiet offentliggør fotos af Rema-røvere

Politiet leder fortsat efter to gerningsmænd, som i går begik et kniv-røveri på H.P. Hansens Vej

POLITI Midt- og Vestjyllands Politi har offentliggjort en serie billeder af to unge mænd efter det væbnede røveri mod Rema 1000 på H.P. Hansens Vej i Herning tirsdag aften. Røveriet blev begået kort før klokken 22.

Her kom to gerningsmænd iført hættetrøjer, begge udstyret med en kniv, ind i supermarkedet og truede ekspedienten. De fik udleveret et mindre kontantbeløb, cigaretter og spiritus, inden de stak af til fods.

Politiet fandt dem ikke, selv om man ledte efter røverne i aftes og i nat

Politiet oplyste i morges, at man havde ret gode overvågningsbilleder af de to mænd. De fotos har ordensmangten nu valgt at offentliggøre. Hvis man har viden om røvernes identitet eller andre oplysninger, kan man rette henvendelse på nummer 114.

Signalementerne af de to røvere er følgende

A: Dansk af udseende, 175 til 180 centimeter høj, almindelig af bygning, iført en bordeaux hættetrøje med hvide snører og hvid lynlås. Under den en grå hættetrøje, sorte bukser af mærket Hummel og sorte Adidas sko med hvide striber.

B: Sort i huden, lidt højere end A, mellem 180 og 190 centimeter, almindelig af bygning, iført en grå hættetrøje. Under den en trøje, med hvide Adidas-striber. Iført to forskellige sko, den højre er sort med hvid skosnude, den venstre er sort eller blå med en hvid stribe fra vrist til sål.