Foto: Martin Ballund

To kvindelige tricktyve ribbede 95-årig kvinde: Stjal blandt andet vielsesringe

Endnu engang har har tricktyve været på spil i vores område, og politiet beder om hjælp til at få dem standset

LIND Politiet advarer mod to kvindelige tricktyve, som i weekenden blandt andet hærgede i Sunds. De to kvinder, der er af centralasiatisk herkomst, var nemlig også søndag i Lind, hvor de søndag klokken 12.30 ringede på hos en 95-årig kvinde på Gadegårdsvej.

Da den ældre beboer åbnede døren, viste en af kvinderne et papir, hvor der stod, at der blev samlet ind til fattige unge. Den 95-årige blev dårlig ved hoveddøren og måtte sætte sig i sit køkken. Mens den ene af tricktyvene snakkede med den 95-årige, så den anden sit snit til at skaffe sig adgang til kvindens soveværelse. Herfra blev der stjålet 1400-1500 kroner i kontanter fra et skab samt en guldkæde, to vielsesringe med indgraverede navne og endnu en guldring med sten.

Lokalpolitiet oplyser, at de pågældende tricktyve er meget korporlige og lidt aggressive i deres opførsel og trænger ind til de ældre ofre uden at spørge om lov. Derfor anmoder politiet offentligheden om hjælp til at få dem standset. De beskrives som værende omkring 20-25, brune i huden, langt sort hår og mellem 165 og 170 centimeter høje.

Oplysninger om tricktyvene kan gives til politiet på telefon 1-1-4.