Foto: Martin Ballund

Beruset mor anholdt under besøg med søn på skadestue

Mor skabte sig så meget på skadestuen, at politiet måtte ty til anholdelse

HERNING Det hører alligevel til sjældenhederne, at politiet må rykke ud for at anholde mødre, der er taget på skadestuen med deres børn. Klokken 01.13 natten til mandag blev det imidlertid resultatet, da en 41-årige kvinde fra Herning skabte sig så meget, at hun måtte anholdes.

Kvinden var taget med sin 20-årige søn på skadestuen, fordi sønnen var kommet til skade. Med sig havde mor og søn en tredje kammerat, en 20-årig mand fra Vejle. Han blev ligeledes anholdt, da han også var højlydt og højtråbende på skadestuen. Den 20-årige søn var der derimod ingen problemer med, så han fik lov at blive, oplyser politiet.

Ordensmagten valgte efter anholdelsen at tage en blodprøve på den 41-årige mor, som viste sig at have en alkoholpromille på 2,44. Hun og den 20-årige mand fra Vejle blev løsladt efter to-tre timer i detentionen. Begge kan forvente bøder for brud på ordensbekendtgørelsen.