Alex Vargas på tour

Fremadstormende sanger gæster Herning på sin første danske indendørs tour i to år

HERNING På blot to år er Alex Vargas gået fra at spille koncerter på små, københavnske spillesteder til at fylde skovbunden på Smukfest med 20.000 festivalgæster med sin gennemslagskraftige noise-soul. Han har også optrådt på Glastonbury Festival og Roskilde Festival.

Om godt ni måneder - helt bestemt 1. december - giver han koncert i MCH Herning Kongrescenter som en del af hans første danske, indendørs tour i to år.

Det oplyser MCH i en pressemeddelelse.

Hittede fra 2015
30-årige Alexander Vargas Blay er opvokset i Hørsholm med en dansk-britisk mor og en uruguayansk far. Han fik danskernes opmærksomhed i 2015 med hittet »Solid Ground«. Hans udsolgte og landsdækkende tour i 2016 blev en milepæl i fortællingen om et nyt dansk navn på vej mod sit helt store gennembrud.

Samme år blev han hædret med prisen som »Årets Danske Solist« ved Danish Music Award, mens gennembruddet for alvor blev en realitet i 2017 med sange som »Higher Love« og »Inclosure« fra sangerens debutalbum, »Cohere«.