Foto: Martin Ballund

»Ukendt« mand gemte formentlig på tyvekoster

Søren Nielsen 

En patrulje fra Midt- og Vestjyllands Politi anholdt i nat en mand i parkeringskælderen under banegården

HERNING Midt- og Vestjyllands Politi er i øjeblikket i gang med at undersøge et mistænkeligt tyveri-forhold, der knytter sig til en mand, som natten til lørdag blev anholdt i parkeringskælderen under banegården i Herning.

Vagtlederen hos politiet oplyser, at politiet fik et tip klokken 00.45 om at en mand stod med nogle bæreposer i kælderen. Sammenkoblet med mandens færden i kælderen vakte det så meget opsigt, at politiet blev tilkaldt.

- Det viste sig, at manden ikke ville oplyse sin identitet, og det viste sig også, at han bar rundt på bæreposer med noget, der kunne ligne tyvekoster. I poserne var der smykker og bærbare computere samt nogle dåsesodavand, fortæller vagtleder Bjarne Askholm.

Manden blev anholdt og taget med på politigården i Holstebro. Han havde ingen personlige papirer på sig.

I løbet af lørdagen skal politiet forsøge at komme det nærmere, hvilket land manden kommer fra, og hvor genstandene i posen stammer fra.