Foto: Martin Ballund

Mand efterlyst efter onani foran ung Herning-kvinde

Benedikte Storgaard Clausen 

20-årige kvinde fra Herning ventede på tog i Silkeborg, da en mand blufærdighedskrænkede hende

HERNING Onsdag eftermiddag sad en 20-årig kvinde fra Herning på en bænk ved banegården i Silkeborg. Mens hun ventede på sit tog kom en mand hen til hende og blottede sig, hvorefter han begyndte at onanere foran hende.

Den unge kvinde kontaktede straks politiet, da hun var kommet væk fra manden og ind i toget.

Der var flere vidner, herunder børn, omkring bænken, da manden blufærdighedskrænkede den unge kvinde. Desuden oplyser politiet, at gerningsmanden er fanget af overvågningsbilleder- og video fra kiosken.

Han formodes at være mellem 175-180 centimeter høj og almindelig af kropsbygning. Han er hvid i huden med brune øjne og langt brunt hår, formentlig i en hestehale. Han bærer briller og har skægstubbe. På banegården bar manden en lang mørk trenchcoat af uld blandt andet med knapper på skuldrene. Han bar mørke bukser og mørke sko.

Politiet vil gerne høre fra vidner. De oplyser desuden, at hvis manden ikke henvender sig inden fredag morgen, vil der blive offentliggjort billeder.