Vinterferie-forestillinger på Team Teatret for ferieramte børn

Team viser flere børneforestillinger i vinterferien

TEATER Team Teatret har ugen ud gang i alverdens aktiviteter for ferieramte børn.

Der er et varieret udbud af børneteaterforestillinger - både for de alleryngste babyer, de lidt større børn og de halvstore unger.

Ud over teater byder hele ugen på en række gratis events, hvor børn og voksne kan fordybe sig i kreative værksteder med ansigtsmaling, dukkeværksted, bordteater og udklædning.

Lørdag 10. februar var der Teams egen »Spørge Jørgen«, der er en forestilling for børn mellem tre og otte år og deres voksne. Den kredser om de mange finurlige spørgsmål, børn kan stille deres forældre, men også om de mindst lige så finurlige spørgsmål vi voksne kan stille til vores børn.

Mandag gælder det stykket »Tamme tigre findes ikke«, der handler om Mabel Stark - verdens første, kvindelige tigertæmmer. Mabel Stark var en stærk og skøn kvinde, som ikke veg tilbage for noget. Hun var stand-in for Mae West i et hav af film - når altså hun ikke lige tæmmede tigre. »Tamme tigre findes ikke« er børneteater med magi og vildskab for børn fra 7 til 11 år.

Tirsdag er der fastelavnsfest for børn fra 3 til 10 år. Mindre og større børn er velkomne, men aktiviteterne planlægges til aldersgruppen fra 3 til 10 år, der skal slå katten af tønden og have en hyggelig eftermiddag.

Onsdag vises forestillingen »Korp, korp«, der er en sanselig oplevelse for børn fra seks måneder til tre år. Det er en international anerkendt forestilling, som giver de alleryngste børn mulighed for at komme helt tæt på en sanselig og rørende historie, når dørene går op til en ny og ukendt verden. Forestillingen vises flere gange.

Fredag gælder det »To be«, der er en fortælling om vor alles ret til et værdigt liv. Forestillingen er en fantasifuld rejse i de menneskelige rettigheder for 6 til 12-årige børn og deres voksne. Fortælleren arbejder ved sit bord, hvor han med sine hænder skaber et menneske og lader publikum følge hendes personlige historie og liv i glæde og i sorg.