Medie: FCM sælger topscorer

Jørn Just Kristensen 

Veronica Kristiansen skifter ifølge TV2 til Györ efter denne sæson

HåNDBOLD Det lignede lidt af et scoop, da FC Midtjylland i november kunne fortælle, at den norske stjerne Veronica Kristiansen forlængede sin kontrakt til sommeren 2021. Men allerede efter denne sæson er hun angiveligt fortid i det midtjyske.

Den 27-årige bagspiller skifter ifølge TV2 Sport til den ungarske storklub Györ, der er regerende Champions League-vindere.

Veronica Kristiansen bliver angiveligt frikøbt for et indskrevet beløb i kontrakten.

I Györ bliver hun holdkammerat med sine norske landsholdskolleger Stine Bredal Oftedal og Nora Mørk, så den norske landsholdsbagkæde er samlet i den ungarske storklub. Györ råder i øvrigt også over den tidligere FCM-anfører Nycke Groot.

Veronica Kristiansen kom til FCM i sommeren 2015 og har gjort klare fremskridt hver sæson siden. Hun er p.t. topscorer i den danske liga med 98 mål i 17 kampe. Desuden er hun nummer tre på topscorerlisten i Champions League med 61 mål i ni kampe.

Vi har været i kontakt med FCM Håndbold, men klubben ønsker indtil videre ikke at kommentere på rygtet om topscorerens skifte.