Penge til rollespillere

HERNING Naturelskere i Region Midtjylland kan se frem til endnu bedre muligheder for at nyde naturen og dyrke friluftslivet. 28 friluftsprojekter har fået tilskud fra Udlodningsmidler til Friluftsliv, som administreres af Friluftsrådet. Det oplyser rådet i en pressemeddelelse.

I alt blev der givet i 2,7 millioner kroner til friluftslivet i Region Midtjylland. Blandt ildsjæle-projekterne har for eksempel rollespilsforeningen A New Hope fra Herning fået tilskud til projektet »På rumeventyr i naturen«, der benytter rollespil til at formidle naturen. Igennem en spændende fortælling får deltagerne roller som naturvidenskabelige opdagelsesrejsende, der skal kortlægge dyre- og planteliv på en fjern planet, mens de overvinder udfordringer og løser mysterier. På den måde får deltagerne kendskab til deres lokale natur, mens de får motion.