Tredobbelt norsk farvel i HCM

Kenneth Kristiansen 

Udover Espen Lie Hansen forlader også Eivind Tangen og Lars Eggen Rismark den kriseramte klub med det samme

HåNDBOLD HC Midtjylland har skåret ind til benet i spillertruppen for at finde økonomiske midler til at fortsætte.

Onsdag blev det officielt, at den norske landsholdsspiller Espen Lie Hansen med øjeblikkelig virking skifter til den franske klub HBC Nantes. Den 28-årige venstreback er dermed fortid i HCM, som han har spillet for siden sommeren 2016.

Derudover siger Herning-klubben farvel til yderligere to nordmænd. Den 24-årige højreback Eivind Tangen, der også er landsholdsspiller, skifter her og nu til Skjern Håndbold. Eivind Tangen skrev allerede i efteråret kontrakt med Skjern gældende fra den kommende sæson, men skiftet gennemføres altså i stedet allerede nu.

Også målmanden Lars Eggen Rismark forlader HC Midtjylland. Den 26-årige norske keeper tager hjem til den norske ligaklub Kolstad Håndball.

Espen Lie Hansen og Eivind Tangen er HCM-truppens mest løntunge spillere, så der frigives på denne måde økonomiske midler til, at klubben sandsynligvis kan færdiggøre denne sæson. Der mangler dog stadig økonomiske løsninger for tiden efter sommerferien.