Transfer tæt på: Sørloth fløjet til London

Jørn Just Kristensen 

Alexander Sørloth bliver det største salg i Superligaens historie. FCM-topscoreren er fløjet til London, oplyser Herning Folkeblads sportsredaktør, som er med på FCMs træningslejr i Dubai og sender nyt hjem hele dagen og aftenen om transtervinduet, der lukker ved midnat

FODBOLD Nu bliver der travlt i FC Midtjylland. Alexander Sørloth har forladt spillerhotellet i Dubai og er på vej mod London for at gennemgå det obligatoriske lægetjek i Crystal Palace.

Den engelske Premier League-klub har nu imødekommet FCM’s voldsomme priskrav på over 100 millioner kroner. Sørloth bliver dermed det største salg i Superligaens historie, hvis skiftet ikke glipper på målstregen.

Folkebladets udsendte er med på FCMs træningslejr og sender nyt hjem fra Dubai og har fanget FCM-sportschef Svend Graversen for en kommentar, men han er ordknap om sagen.

- Jeg vil ikke bekræfte noget, så længe der ikke er noget på plads, fastslår Svend Graversen og tilføjer så alligevel:

- Vores opgave er at være klædt på til, hvis der sker noget. Og hvis vi hypotetisk set er ved at sælge en profil, så kan jeg love, at der også kommer en anden spiller ind til positionen. Det er ikke længe siden, vi solgte Rasmus Nissen Kristensen til Ajax Amsterdam. Vi solgte også Filip Novák. Blev vores hold dårligere af det? Nej, fordi vi havde afløserne parat. Her kommer der også en afløser, forsikrer Svend Graversen med et smil på læben.

I Crystal Palace har manager Roy Hodgson ifølge nyhedsbureauet Reuters fortalt, at London-klubben forsøger at sikre sig en offensiv spiller, inden transfervinduet lukker ved midnat. Crystal Palace-angriberen Bakary Sako blev skadet, da klubben tirsdag aften spillede 1-1 med West Ham i Premier League, og udsigterne til, at han snart vender tilbage, er ikke for gode, fortæller Hodgson.

- Min lægestab tror ikke, det er så godt, siger Hodgson med henvisning til Sakos skade.

- Vi har ikke råd til at miste en offensiv spiller, for vi er i forvejen så hårdt ramt på de positioner. Det gør det lidt mere afgørende, at vi henter spillere ind, for ellers har vi en meget tynd trup - især offensivt, siger Crystal Palace-manageren, som også har Jason Puncheon, Connor Wickham og Ruben Loftus-Cheek ude med skader.

FC Midtjylland afslog mandag et bud på omkring 70 millioner kroner, men det bud skulle nu være blevet forbedret. Ifølge Herning Folkeblads oplysninger har den engelske Premier League-klub nemlig mødt FCM’s voldsomme transferkrav om over 100 millioner kroner.

Alexander Sørloth kom til FC Midtjylland fra hollandske Groningen i juli 2017 for cirka tre millioner kroner. Den 22-årige norske landsholdsangriber nåede 26 kampe og 15 mål for FC Midtjylland.