Et hav af FCM-fejl kostede sejren i topkamp

Thomas Damm 

FCM var på kanten af et sammenbrud, men tabte dog »kun« 21-23

HåNDBOLD Der var topkamp i Frederiksberg Hallerne onsdag aften. Førerholdet København havde besøg af FCM Håndbold, der ligger nummer to. EN FCM-sejr havde sendt de to hold helt lige.

Men hjemmeholdet vandt kampen 23-21 og udbygger dermed forspringet i HTH Go Ligaen til fire pint.

FCM tabte kampen på, at de hele vejen igennem lavede et hav af tekniske fejl og ofte smed bolden direkte i hænderne på modstanderne. København har en super skarp kontrafase, der gang på straffede FCM.

Gæsterne fra Ikast havde ellers defensivt styr på københavnerne, der havde svært ved at spille sig igennem, når først midtjyderne var kommet på plads.

Stærke målvogtere
I den anden ende af banen havde FCM også lidt svært ved at spille sig igennem til det hele åbne chancer, og så havde København i Johanna Bundsen en forrygende målmand. Også FCM’s Sabine Englert var stærk.

Første halvleg var lige med skiftende føringer, inden FCM ikke scorede i de sidste seks minutter og gik til pause bagud 9-13.

Efter pausen forsatte de mange FCM-fejl, men med 10 minutter tilbage nåede FCM op på 18-20. Med 20 sekunder tilbage blev det 21-22, men der var for lidt tid tilbage til at gennemføre comebacket. Hjemmeholdet scorede tilmed i kampens sidste sekund til 23-21.

FCM spiller igen på søndag, hvor det gælder en hjemmekamp i Champions League mod CSM Bukarest.