Blue Fox i store problemer mod bundproppen

Thomas Damm 

To mål i de sidste 90 sekunder sikrede dog en 4-2-sejr i Hvidovre

ISHOCKEY Selv om Herning Blue Fox er suverænt tophold og Hvidovre Fighters er suverænt bundhold i Metal Ligaen, har de to hold spillet flere lige kampe i sæsonen.

To kampe er endt 4-3 til Herning. Den ene af dem vandt Herning først efter overtid og straffeslag. Tirsdag aften i Hvidovre blev det til et nyt tæt opgør.

Hjemmeholdet kom foran allerede i det tredje minut i et powerplay. Godt midtvejs i perioden scorede den finske center Juha Kiilholma sit første mål for Blue Fox i denne omgang.

I anden periode blev der ikke scoret, men tredje periode var blot seks minutter gammel, da Rasmus Simonsen bragte Hvidovre foran igen. Thomas Andersen slog dog hurtigt tilbage til 2-2.

Ingen succes i powerplay
I de sidste 10 minutter af den ordinære spilletid havde Blue Fox fordel af powerplay to gange, men angrebsspillet var ineffektivt denne aften.

Alligevel lykkedes det Lasse Lassen at sende alle tre point til Herning, da han scorede med 1.33 minut tilbage på kampuret.

Kort efter tog Hvidovre en timeout og spillede videre uden målmand, men med en ekstra angriber på banen. Det var dog en skidt idé, for der gik blot 16 sekunder, inden Lasse Lassen kunne sende pucken i det tomme net.

Metal Ligaens suveræne tophold møder fredag et andet bundhold, Herlev,på hjemmebane.