73 minutter til Pione Sisto i sejr over Betis og Durmisi

Celta Vigo med Daniel Wass og Pione Sisto slog Riza Durmisis Betis og avancerer til syvendeplads

FODBOLD Efter en 13.-plads i den forgangne sæson er danskerklubben Celta Vigo godt på vej til et noget bedre resultat i den spanske liga i denne sæson.

Med Daniel Wass og Pione Sisto i startopstillingen blev det mandag til en hjemmesejr på 3-2 over Betis Sevilla, der havde Riza Durmisi på banen i hele opgøret. Sidstnævnte lagde op til et mål.

Det var Celtas tredje sejr i træk, og kigger man på de seneste fem kampe, er det blevet til fire sejre samt en uafgjort mod Real Madrid.

Det bringer Celta op på en syvendeplads med 31 point for 21 kampe - blot to point fra den sjetteplads, der giver adgang til Europa League i næste sæson.

Wass og Sisto, der begge har bidraget med mål og assister, i den seneste tid, var ikke direkte involveret i nogle af scoringerne.

Iago Aspas gjorde det til 1-0 efter 12 minutter, da han opsnappede bolden uden for feltet og scorede koldblodigt.

Efter lige så mange minutter i anden halvleg headede Maximiliano Gomez 2-0-målet ind fra klos hold.

19 minutter før tid fik kampen ny spænding, da Durmisi fra sin venstre side af feltet fandt Sergio Leon, der reducerede sikkert.

Et par minutter senere blev Sisto skiftet ud, og landsholdsspilleren kunne fra bænken se sit hold cementere sejren med 11 minutter tilbage.

Efter et perfekt udført kontraangreb satte Iago Aspas sidste fod på bolden og scorede sin anden træffer.

Kort efter blev også Wass skiftet ud hos hjemmeholdet.

I dommerens tillægstid reducerede Betis på et straffespark eksekveret af Andrés Guardado, men nærmere kom udeholdet ikke på point.

Med nederlaget ligger Betis på 13.-pladsen med 27 point.

/ritzau/