Redaktionen anbefaler: Krebs, cross og Verdi

Palle Heering Nielsen phn@herningfolkeblad.dk 

Hvad sker der i byen i starten af februar. Vi anbefaler Poul Krebs, Supercross og opera

Herning Leder du efter en oplevelse i begyndelsen af februar - så har vi her tre yderst forskellige bud

1. februar, MCH Herning Kongrescenter, Poul Krebs med band
Når man har spillet musik gennem fem årtier, kan man et eller andet, og det gælder også for den 61-årige troubadour Poul Krebs, der er aktuel med sit 23. album i karrieren.

Titlen på albummet er »Maleren og delfinerne på bugten«, og koncerten i Herning bliver den kun anden af mange i årets første måneder.

Blandt musikerne finder man Herning-bassisten Troels Skjærbæk, og Poul Krebs kalder sit nuværende band for »drømmeholdet«.

Dermed er der lagt i kakkelovnen til en koncert med en del nye sange, men også sange fra et bagkatalog, der vil være svært at vælge fra.

2. og 3. februar, MCH Messecenter Herning/Jyske Bank Boxen, Yamaha SuperCross
Det traditionsrige SuperCross Freestyle Show byder for 24. gang velkommen til et inferno af ræs, show og underholdning, når der fyres op for et forrygende freestyle show, hvor akrobatiske tricks på en motorcykel vil blive udført højt oppe under Jyske Bank Boxens tag.

Arrangøren Lars Green sætter en stor ære i at præsentere verdensstjerner, som kan imponere publikum, og der skulel være garanti for oplevelser i særklasse.

6. februar, MCH Herning Kongrescenter, »La Traviata«
Verdis mesterværk »La Traviata« handler om den smukke og karismatiske prostituerede Violetta Valéry, som står over for et skelsættende valg mellem penge eller kærlighed.

Hun vælger kærligheden, men beslutningen viser sig at få frygtlige konsekvenser.

Den Jyske Operas nye produktion instrueres af tyske Lothar Krause. Sammen med dirigenten Teewyn Evans står han for at bringe det smukke og intense drama til live på scenen.

Der gratis intro til forestillingen, som bliver opført på italiensk med danske overtekster.