Provinsens største variete-show

Jan Schou sætter søndag aften gang i den 14. Schou-tur på Østergaards Hotel

HERNING Søndag aften er der premiere på endnu en Schou-tur.

Det er 14. gang, at Østergaards Hotel kan præsentere det, de kalder »provinsens største variete-show«.

Skuespilleren Jan Schou fik ideen for 15 år siden, da han så Wallmans Salonger i Sverige. Han udviklede idéen til en blanding af det bedste fra dansk revy med internationale artister, drag-show og et væld af ørehængende ny og gammel dansk musik. Det er en aften, hvor skuespillerne, artisterne og musikerne tager imod publikum ved indgangen og fra fem forskellige scener på hotellet underholder gæsterne med omkring 30 forskellige store og små indslag, der spænder over musical, revynumre, viser, artisteri og dragshow.

I denne sæson består holdet foruden ankermanden Jan Schou af Susanne Breuning, Alexander Arli, Anna Kaack, Tara Toya, Tinus de Schunard og Kenneth Sichlaus orkester.

»Der er garanti for en glad aften. Det er professionel underholdning, der kan anbefales på det varmeste. Jan Schou og Ove Jørgensen har nu lavet revy sammen i 25 år - først i Vildbjerg og de seneste 13 år på Østergaards Hotel. Det er noget af en præstation«, skrev Folkebladets anmelder sidste år - og gav fem ud af seks stjerner.

Schou-turen kan typisk opleves fredag og lørdag på Østergaards Hotel, og spilleperioden går frem til 14. april.På mandag kan du i Folkebladet læse anmeldelse af den 14. Schou-tur.