Kvickly genåbner efter vellykket rottejagt

Anna Østergaard Bjørn 

Efter fire lukkedage og en vellykket rottejagt åbner varehuset igen

HERNING Kvickly regner med at kunne slå dørene op for sine kunder i herningCentret igen i dag fra klokken 12.

Det sker efter fire lukkedage, hvor man har gjort, hvad man kunne for at få fat på en rotte, der havde sneget sig ind i butikken. Den blev fanget tirsdag, og efterfølgende har der været en omfattende rengøring af hele butikken.

Fødevarestyrelsen er på stedet og klar til at lave rapport, så butikken kan åbne klokken 12.

I forbindelse med genåbningen har Kvickly valgt at give lidt godt til kunderne - fredag er der rabat på langt de fleste varer i butikken. Og nej, det er ikke varer, der har været i kontakt med rotten. Det er alt sammen friske varer...