HCM-træner til norsk medie: Klubben lukker 1. april

Kenneth Kristiansen 

HC Midtjyllands norske cheftræner, Jonas Wille, fortæller, at klubben efter al sandsynlighed lukker. Fra HCM’s side understreges det dog, at der stadig arbejdes på en redning

HåNDBOLD HC Midtjylland lukker 1. april.

Det er meldingen fra klubbens norske cheftræner, Jonas Wille. Til mediet HA-Halden.no fra Jonas Willes norske hjemby siger han, at der kun er økonomi til at drive HCM videre frem til 1. april.

- Vi har i formiddag fået besked om, at der per dags dato kun findes penge til drift frem til 1. april. Det mest sandsynlige scenarie er, at klubben lukkes ned efter det, med mindre der kommer en økonomisk julenisse på besøg, siger Jonas Wille til det norske medie.

Meldingen kommer efter, at HC Midtjyllands formand, Thomas Hintze, i Herning Folkeblad tirsdag bedyrede, at den styregruppe, der efter planen skal overtage driften af HCM, ikke kan skaffe den kapital på to millioner kroner, som styregruppen - ifølge Thomas Hintze - ellers har givet håndslag på.

- I min verden kalder jeg dem fusentastere, sagde Thomas Hintze til Herning Folkeblad.

Han fortalte også, at han ville informere spillere og ansatte om, at der nu skal findes penge ved at fritstille så mange som muligt her og nu.

1. april er denne sæson endnu ikke færdigspillet, så med mindre der sker en ny udvikling omkring HC Midtjyllands økonomi meget snart, kan klubben altså ikke færdiggøre sæsonen i 888 Ligaen. Måske er den sidste kamp allerede spillet - det afhænger af, om HCM overhovedet kan stille hold til den næste kamp, som efter planen er på udebane mod Århus Håndbold 12. februar.

HCM: Vi er ikke gået konkurs
HC Midtjylland har sent tirsdag aften reageret med et opslag på klubbens hjemmeside.

»Der er fejlagtigt skrevet i diverse medier, at HC Midtjylland i dag er gået konkurs. Det er ikke korrekt. Der er de seneste måneder arbejdet på at skaffe den nødvendige kapital til at drive HC Midtjylland videre. Dette arbejde pågår fortsat«, står der på hjemmesiden.