Herningsholmskolen vinder konkurrence om bedste lommefilm

HERNING Elever fra Herningsholmskolen har med filmen »Havde du hjulpet« vundet konkurrencen om at producere Midtjyllands bedste lommefilm om livreddende førstehjælp, skriver TrygFonden i en pressemeddelelse. Det betyder, at alle elever fra 6. - 10. klasse på skolen nu kan se frem til en tur i biografen. Det er præmien for at vinde.

Filmen var den bedste på Herningsholmskolen og gik derfor videre i en konkurrence mod film fra fire andre skoler i Region Midtjylland. På Lommefilms hjemmeside har man hele ugen kunnet stemme på de forskellige film, og da afstemningen fredag lukkede klokken 12, vandt herningenserne med 1069 stemmer ud af i alt 2416 afgivne stemmer.

Eleverne havde i uge to besøg af instruktører fra virksomheden Lommefilm, der underviste i at producere film på mobil eller tablet. Filmene handler alle om at udøve livreddende førstehjælp.