Fifa-fodbold i Føtex

64 computer-ekvilibrister kan kæmpe om præmiepulje på 13.000 kroner

HERNING Man behøver hverken græs, støvler eller mål for at spille fodbold. En skærm kan være rigeligt.

Det kan man opleve, når der i weekenden 2. og 3. februar bliver dystet i den digitale version af fodboldspillet i Føtex i Herning. Organisationen Eastern Wizards vil her være værter for en stor turnering i spillet »Fifa 18«. Ifølge arrangørerne er netop denne type turnering den første af sin slags i Herning.

Turneringen har plads til 64 deltagere, hvor af de første 20 allerede er optaget. Der vil være en præmiepulje på 13.000 kroner, ligesom FC Midtjylland også vil donere præmier. Der er præmier til første-, anden- og tredjepladsen, oplyser arrangørerne.

Eastern Wizards er fornyligt rykket til Herning, hvor målet er at kunne tilbyde eSport-træning og gaming til byens unge på et mere professionelt og socialt plan, end de er vant til, fortæller folkene bag turneringen og oplyser, at de aktuelt er på lokalejagt i Herning for at indfri de ambitioner.