Foredrag i Martinus Åndsvidenskab torsdag 14. marts. Foto: Flemming Hansen

Søvn, drømme og døden

HERNING »Ifølge åndsvidenskaben, som beskrevet af Den danske forfatter Martinus (1890-1981), er søvnen dødens lillebror. Under søvnen fungerer vores bevidsthed på det åndelige plan. Besøget i den åndelige verden, både under søvnen og i døden, er en paradisisk oplevelse, der oplader vores livskraftsbatterier. Drømme er en blanding af oplevelser fra den fysiske og den åndelige verden. Mens vi sover, kan vi også være sammen med afdøde venner og familie. Livslyst og positive tanker hjælper til en bedre søvn – og hjælper også til at få en skøn rejse igennem dødsriget«.

Sådan lyder det i en pressemeddelelse om et foredrag med titlen »Søvn, drømme og døden«, som holdes på Biblioteket i Herning, torsdag aften 25. januar.

Foredraget er et led i rækken af åndsvidenskabelige foredrag, der baserer sig på Martinus Kosmologi.

Foredragsholder er Ole Therkelsen, der er civilingeniør og biolog, og som fortæller på grundlag af sit livslange engagement i Martinus Kosmologi.