Foto: Martin Ballund

20-årig biltyv løsladt

HERNING I tirsdagsavisen advarede politiet ejere af dyre biler til at være opmærksomme på, at de ikke blev fulgt efter, når bilen var parkeret.

Det skete efter endnu et biltyveri, hvor tre unge mænd havde fulgt efter ejeren af en Audi A6 Quattro. Da ejeren havde skiftet tøj til træningstøj, stjal de unge mænd hans ejendele - blandt andet bilnøglerne og så var de ellers på farten.

Bilen og tyvene blev stoppet i Brande og to af de unge mænd blev kort efter anholdelsen løsladt igen.

Politiet holdt dog en af mændene, en 20-årig mand, tilbage i længere tid, fordi han var i besiddelse af et pas fra en anden bil, der blev stjålet i slutningen af december. Politiet har nu ransaget hans bopæl, og der fandt de ikke noget, der kan gøre, at politiet fortsat kan fastholde den 20-årige.

Politiet efterforsker stadig sagen, og om ikke andet kan den 20-årige se frem til retsligt efterspil efter tyveriet af Audi’en.