Foto: Martin Ballund

Dyr weekendtur i bil for narkopåvirket mand

Man uden føreret blev i weekenden stoppet i bil med narko i blodet

HERNING På Gullestrupvej blev en bil lidt over midnat stoppet rent rutinemæssigt - det viste sig at give pote for politiet.

Føreren var en 29-årig mand fra Herning, der havde både spor af kokain og cannabis i kroppen, viste narkometeret. Desuden var han i besiddelse af en klump hash. Den lille køretur viste sig også at være en overtrædelse i sig selv. Foruden de to andre forseelser har han nemlig kørt på vejene uden føreret. Dermed blev køreturen altså temmelig dyr for den unge mand. Ved siden af føreren var en 19-årig mand, der ligeledes var i besiddelse af euforiserende stoffer. Samme lørdag blev en 21-årige kvinde fra Karlslunde stoppet på Lollandsvej i Herning. Hun er ligesom den 29-årige sigtet for narkokørsel, men hun ville ikke tage narkotesten, hvorfor en blodprøve er taget, der senere skal give svar. Hun indrømmer at have kørt med cannabis i blodet.