Gratis foredrag hos advokater om arv og fuldmagter

Herning

Torsdag aften 1. februar inviterer advokaterne Christina Ruby og Inger Højbjerg Christensen til et gratis foredrag om arv og fremtidsfuldmagter hos Advokatfirmaet Højbjerg, Torvet 6, 1. sal.

Lov om fremtidsfuldmagter er vedtaget for nylig, og det betyder rigtig meget for ældre og mennesker, der har fået en kronisk sygdom, demens eller lignende, at de nu selv kan have indflydelse på, hvem der skal disponere på deres vegne, når de ikke selv er i stand til det længere. På den måde kan der i mange tilfælde undgås et værgemål, oplyser advokaterne. Det vil sige, at en person får en værge, som handler på vedkommendes vegne i de spørgsmål, der er omfattet af værgemålet.

Man kan også blive klogere på arvereglerne denne aften, hvor der er plads til 25 deltagere.

Ved for mange tilmeldte arrangerer advokaterne en aften mere.

Tilmelding skal ske til advokatfirmaet senest 30. januar.