Streetfodbold i Bilka til sommer

Igen i år byder Bilka på en streetfodbold-turnering

herning Bilka Herning er lørdag 2. juni vært for den indledende runde i »Bilka Live - Street Tour 2018«, hvor både piger og drenge kan deltage i en fodboldturnering fyldt med godt humør, motion og kammeratskab. Det oplyser Bilka i en pressemeddelelse.

- Vi ser frem til igen i år at byde velkommen til streetfodbold-turnering i Herning, hvor deltagerne ikke bare spiller fodbold, men også støtter en god sag. Vi håber, at spillerne får en god dag sammen med holdkammerater og familie, siger Jan Møller, varehuschef i Bilka Herning.

Vinderholdet skal til finale i Odense 10. juni.

Eventen er et samarbejde mellem Bilka, Børns Vilkår og sponsorer. Holdenes tilmeldingsgebyr på 250 kroner går ubeskåret til børn i Danmark, som har det svært. Det er fodbold for en god sag.