Spiseforstyrrelser – danser du om den varme grød?

Foredrag på biblioteket om, hvordan vi møder folk med tegn på en spiseforstyrrelse

HERNING »Hvordan møder vi et medmenneske med tegn på en spiseforstyrrelse?« spørger psykoterapeut, cand.mag. Hanne Kirkegaard, der tirsdag aften 23. januar holder foredrag på biblioteket i Herning.

- I vores dagligdag kommer vi ofte i den situation, at én i vores omgangskreds, et familiemedlem eller en arbejdskollega eller medstuderende tilsyneladende ikke trives. Hvad gør vi, når vi opdager dette? Danser vi om den varme grød? Eller tager vi kontakt og taler om det? spørger Hanne Kirkegaard i sit oplæg.

Foredraget, der er arrangeret af Sind Herning-Ikast-Brande, henvender sig både til folk med spiseforstyrrelser, pårørende og fagfolk, der arbejder med spiseforstyrrede og ønsker yderligere viden og sparring.

Med udgangspunkt i erfaringer fra sin psykoterapeutiske praksis i Aarhus vil Hanne Kirkegaard dele vigtig viden med tilhørerne - blandt andet om, hvilke tidlige tegn man typisk ser ved spiseforstyrrelser. Hun vil også præsentere øvelser og redskaber til at håndtere samtalen og kontakten med den spiseforstyrrede.

Foredraget er gratis og kræver ikke tilmelding.