Politiet efterlyser 19-årig herningensisk kvinde

Kim Stoltenberg Hansen 

Midt- og Vestjyllands Politi bad tidligt i morges folk kigge i haver, skure og opgange efter den 19-årige Signe Bundgaard fra Herning, der er i aftes gik hjemmefra i nedtrykt sindstilstand

Politiet efterlyste i morges den 19-årige Signe Bundgaard som onsdag aften forlod sin bopæl, i Herning midtby, i nedtrykt sindstilstand.

Signe er 175 centimeter høj og slank, hun har mellemblond let krøllet hår, som når ned lige under skuldrene. Hun bærer briller, og er iført sorte jeans med huller blandt andet ved knæene, sort sweatshirt med hætte og under denne en lyserød trøje. Han er iført sorte sneakers.

Borgere i Herning bedes kigge efter hende i haver, skure, opgange og hvor man ellers vil kunne søge ly, lyder det fra Simon Skelkjær, vagthavende ved Midt- og Vestjyllands Politi, der understreger, at der ikke er mistanke om en forbrydelse, men at man blot gerne hurtigt vil finde pigen i god behold i det yderst kolde vejr.

Han oplyser, at hvis man ser hende, må man meget gerne kontakte politiets vagtcentral på 114.