HC Midtjylland fortsætter – men sportschef og nøglespiller stopper

Kenneth Kristiansen 

På torsdagens stormøde fik HC Midtjylland positive tilkendegivelser nok til, at klubben kan fortsætte i hvert fald i denne og næste sæson

HåNDBOLD HC Midtjylland er klar til at fortsætte denne sæson ud og også næste sæson.

På det stormøde, klubben havde indkaldt til torsdag sidst på eftermiddagen i MCH’s runde hal, fik HCM så mange både deciderede sponsorkroner i kassen og positive tilkendegivelser, at der nu er basis for at fortsætte.

HC Midtjyllands bestyrelsesformand, Thomas Hintze, havde på forhånd meldt ud, at der manglede omkring en million kroner i kassen, for at det kan lade sig gøre at spille videre ud over denne sæson.

Efter mødet, som små 100 erhvervsfolk og andre interesserede var mødt op til, havde han endnu ikke helt overblikket over, præcis hvor stor en del af den million, der nu er dækket ind. Men meldingen er, at HCM fortsætter.

- I november manglede vi over fem millioner, og nu er vi så nede på en lille million. Det synes jeg, er virkeligt flot, siger Thomas Hintze til Herning Folkeblad.

Secher og Hakaj stopper
Hvilket sportsligt niveau, HC Midtjylland så fortsætter på, afhænger af, hvor mange penge, der kommer i kassen. Men den økonomiske situation betyder uanset, at klubben nu siger farvel til sportschef Morten Secher og den norske stregspiller Besard Hakaj.

Sidstnævnte skifter med det samme til Århus Håndbold.

Morten Secher stopper i HCM i løbet af nogle måneder.

Samarbejde med Ikast
På stormødet blev der desuden offentliggjort et nyt ungdomssamarbejde mellem HCM’s moderklub, Herning FH, og Ikast Håndbold, der nu sammen skal udvikle håndboldtalenter - med det mål, at flere lokale talenter end i dag kan finde vej til HC Midtjyllands førstehold.

Læs meget mere her på aoh.dk og i Herning Folkeblad fredag.