Herning-indsamling til børnehjem

Hjælp med at samle ind til et børnehjem for gadebørn i Filippinerne ved at aflevere brugt tøj, sko, spil med mere

HERNING-KVINDERNE Line Venø Pedersen og Christina Niemann Ahler ejer børnehjemmet »Bylling Huset« på Filippinerne. I øjeblikket er pigerne i Danmark for at samle ind til børnene. Speditørfirmaet Blue Water har i samarbejde med ACO Funki sponseret en container, og den skal fyldes op, derfor appellerer de til, at man afleverer alt det, man ikke længere har brug for på Tjelevej 34 i Tjørring - ved Herning Skilte.

Der er brug for: Tøj og sko i alle størrelser og til begge køn, legetøj/spil, møbler til stue, sofa, sofabord, reol med mere, møbler til børne/teenageværelse, køkkenredskaber, gryder og pander, lagener og håndklæder, sportsudstyr, cykler, bøger og andet undervisningsmateriale på engelsk. Alt skal være i brugbar stand.

Det er børn fra gaden, der har været udsat for fysisk og psykisk misbrug, omsorgssvigt, afhængighed af stoffer og sult. På børnehjemmet får de hjælp til at bearbejde deres fortid, så de kan se hen mod en ny og forbedret fremtid. De får også lægehjælp og en uddannelse.

De to Herning-kvinder hjælper også udsatte familier i slumområderne med madrationer og medicin og hjælper med uddannelse til fattige børn.

- De ting der bliver sendt af sted med containeren, kommer til at gøre stor gavn på vores børnehjem samt i vores andre projekter. Alle til fordel for udsatte og fattige børn og familier på Filippinerne. Når containeren forhåbentlig er fyldt op, sælges de overskydende ting på et loppemarked eller i vores eget genbrug. Det vil sige, at dine brugte ting kommer til at gøre en stor forskel, siger Line Venø Pedersen.