Jonas Borring skifter klub

Kim Stoltenberg Hansen 

Kantspilleren stopper hos ulvene

HERNING Jonas Borring skifter den sorte FCM-trøje ud med den gule AC Horsens-bluse.

Den 33-årige kantspiller skifter øjeblikkeligt klub. Det erfarer Herning Folkeblad. Rygterne går på en kontrakt frem til 2020, men hverken Borring, FCM eller AC Horsens vil kommenterer sagen endnu.

Borring opnåede 162 kampe for FC Midtjylland og scorede 32 mål. Kantspillerens karriere begynde med fem år hos OB, hvorefter FCM købte ham i 2008 i en af superligaens største handler. Prisen er aldrig blevet offentliggjort, men skulle have rundet 20 millioner kroner.

Spilleren skiftede til Randers i 2012, og via et kort ophold i Brøndby i 2016 på bare tre måneder og to kampe endte han atter hos FCM i en byttehandel med Marcos Ureña. Her fik han faktisk fin succes, men det nye spilsystem gjorde - akkurat som i Brøndby - livet svært for den hovedstødsstærke venstrekant.