Politihund fandt spor af blod efter knivstikkeri

Mand opdagede først knivstik, da han kom hjem

HERNING Politiet er i gang med at efterforske et noget bemærkelsesværdigt knivstikkeri i Herning lørdag aften.

En 35-årig mand fra Videbæk ringede klokken 20.02 til politiet og fortalte, at han cirka to timer tidligere på aftenen var blevet stukket flere gange på kroppen.

Det skulle være sket på Danmarksgades parkeringsplads. Manden forklarede, at han havde været på Restaurant Den Kinesiske Mur i Østergade for at spise med en kammerat.

Da han gik over parkeringspladsen til sin bil, blev han råbt an af en gruppe på fire-fem mænd af udenlandsk oprindelse.

- Han råbte igen, og der opstod håndgemæng. Manden blev stukket med kniv i brystet og i maven, og det opdagede han først, da han var kommet hjem til Videbæk, forklarer politikommissær Kjeld Nedergaard fra lokalpolitiet i Herning.

Den 35-årige mand blev kørt med ambulance til sygehuset, hvor det blev konstateret, at han havde fået et to et halvt centimeter dybt stik i brystet samt et to centimeter dybt stik i maven.

Han blødte også fra ansigtet og havde skrammer på knoerne.

Politiet spærrede parkeringspladsen af og sendte en politihund på arbejde med at finde eventuelle spor på parkeringspladsen. Hunden fandt frem til et blodspor på en lygtepæl ved smøgen mellem parkeringspladsen og Østergade, og det indgår nu som spor i sagen.

- Vi hører gerne fra vidner, som kan have set noget omkring klokken 18 i lørdags, siger Kjeld Nedergaard.

Politiet kan kontaktes på telefon 114.