Skriko ser Final4-arenaen for første gang

Jørn Just Kristensen 

Blue Fox-træner Petri Skriko besøger for første gang Jyske Bank Boxen ved aftenens sportsgalla

SPORTSGALLA - Jeg vil helt sikkert sidde og tænke lidt over, hvordan det bliver at spille her, når vi kommer derind, siger Petri Skriko og nikker i retningen af Jyske Bank Boxen.

Blue Fox-træneren står i forhallen til Hal M sammen med sin hustru og skal netop til at tage turen nedad den såkaldte røde løber, som i aften dog slet ikke er rød, inden lørdagens store sportsgalla. Efter spisningen går turen ind i Jyske Bank Boxen til den storslåede prisfest, som DR står bag.

Det er første gang, Petri Skriko kommer ind i Jyske Bank Boxen. Netop dér hvor Herning Blue Fox skal spille Final4-stævne om bare to uger.

- Forhåbentlig gør vi det godt derinde, smiler Blue Fox-træneren.

2017 blev året, hvor han vendte tilbage til Herning efter 16 års fravær. De seneste 11 år har han arbejdet som scout i NHL. Hans tilbagevenden har indtil videre været en bragende succes. Blue Fox fører Metal Ligaen og spiller flot, målrig ishockey.

Men han har også drømme og ønsker for 2018.

- Jeg håber i hvert fald på færre skader, end vi har lige nu. Og selvfølgelig på at vi kan fortsætte med at vinde kampe og nå så langt som muligt i slutspillet, fastslår Petri Skriko inden sportsgallaen.