Hembo-ros til logistikken bag showet – og til fodboldherrerne

Kim Stoltenberg Hansen 

Claus og Christina Hembo var traditionen tro med til »årets fest«

SPORTSGALLA Claus og Christina Hembo - det herningensiske par bag Christina Design London - var traditionen tro med til det, som parret flot kalder »årets fest«.

De uddelte roser til logikstikken bag arrangementet.

-Vi har været til masser af arrangementer i både ind- og udland, men intet kan måle sig med MCH. Det er verdensklasse, hvad Georg Sørensen og hans folk kan klare. Det er så professionelt, sagde Claus Hembo.

På sportsfronten ville de gerne uddelte roser til herrernes fodboldlandshold.

- VM i fodbold er stort, og det er altså bare meget større, når Danmark er med. Vi har en meget fodboldinteresseret søn, og jeg under ham at få lov til at opleve den ekstra fodboldfeber, der er, når Danmark er med til en slutrunde, siger Claus Hembo.