Tinghallen sætter besøgsrekord

Direktør Claus Donslund fra Herning glæder sig over, at Tinghallen i Viborg har solgt 27 procent flere billetter

FREMGANG Tinghallen A/S i Viborg har offentliggjort, at 2017 blev endnu et godt år for kongres- og musikhuset. Det samlede antal arrangementer i form af kulturarrangementer, møder, og fester nåede i 2017 op på 605. Det er rekord, og mere end en fordobling på tre år.

Det samlede antal gæster var også rekordhøjt i 2017, nemlig 153.119. Det er en fremgang på 27 procent på et år, og inden for de seneste tre år er det samlede gæsteantal steget med 60 procent.

Udviklingen vækker stor glæde hos Tinghallens administrerende direktør Claus Donslund, der bor i Herning og tidligere har direktør for kultur og events i MCH.

- Selv om vi havde opjusteret forventningerne til os selv efter et rigtig flot 2016, blev fremgangen endnu større på alle de punkter, som vi måler os selv på. Rekorderne stod nærmest i kø. Det er vi alle i vores to »huse« - Tinghallen og BDO Lounge - naturligvis både glade for og stolte over, især set i lyset af, at 2016 også var et meget positivt år med markant fremgang, siger Claus Donslund i en pressemeddelelse.

Regnskab fremlægges i marts
Tinghallen A/S havde i 2016 et overskud før skat på godt 900.000, og fremgangen i besøgstallet løfter forventningerne til resultatet i 2017.

- Både antallet af kulturarrangementer og billetsalget gik frem med 28 procent i forhold til det flotte år 2016. Omfanget af kulturpartnerskaber voksede endnu mere, nemlig med hele 40 procent, og det er således næsten tredoblet inden for de seneste tre år, oplyser Claus Donslund, der præsenterer det samlede regnskab på Tinghallens generalforsamling 19. marts.