Håndboldstjerner dystede i palleløft hos Bygma Herning

Bygma Herning var i denne uge vært for en uvant duel mellem fire EM-håndboldspillere

UDFORDRING Det danske herrelandshold har i denne uge været samlet i Herning til de sidste forberedelser inden det kommende EM i Kroatien.

I en pause fra træningerne lagde fire af spillerne, Hans Lindberg, Casper U. Mortensen og de to Toft-brødre, Rene Toft Hansen og Henrik Toft Hansen, vejen forbi Bygma Herning. Bygma havde som hovedsponsor for håndboldherrerne fået lov at arrangere en konkurrence mellem de fire i en for dem uvant disciplin.

Håndboldspillerne skulle dyste i, hvem der var den bedste kranfører og hurtigt muligt kunne flytte to paller isolering ned fra en lastbilkran og efterfølgende køre de to paller isolering gennem en opstillet keglebane på en palleløfter.

Bygma fortæller i en pressemeddelelse, at særligt to ansatte hos Bygma Herning også fik en oplevelse ud af besøget. Uden at de vidste det på forhånd, blev chauffør Henning Gregersen og lagermedarbejder Poul Erik Brun Olesen involveret i konkurrencen.

- Det var en kæmpe oplevelse at være med til. Vi havde jo kun fået af vide, at vi skulle stille op med en nypudset lastbilkran, men ellers vidste vi ikke andet. Pludselig kommer de her fire håndboldspillere så ind i lagerhallen og bliver iført sikkerhedstøj og sko. Der blev jeg faktisk lidt benovet, siger 58-årige Henning Gregersen, der efterfølgende fik sat alle fire landsholdspillere ind i teknikken bag styringen af lastbilkranen.

Bygma Herning vil først senere på foråret afsløre, hvem af håndboldspillerne der klarede udfordringen bedst.

I første omgang lyder meldingen i pressemeddelelsen blot, at håndboldherrerne »havde visse startvanskeligheder med lastbilkranen, men kom godt efter det og fik gennemført opgaven på flotteste vis«.