Blå Kors forventer fuldt hus i varmestuen juleaften

HERNING Varmestuen ved Blå Kors i Herning holder juleaften for cirka 70 udsatte. Lige som alle andre vil de få en aften fyldt med julegodter, traditionel julemad og julesange. Desuden har en donation på 7000 kroner gjort det muligt at give en julegave til alle gæsterne denne aften.

Nogle af gæsterne på varmestuen har misbrugsproblemer, andre er psykisk sårbare og nogle er ensomme. Ingen af dem har andre steder at være juleaften.

- I juletiden, og særligt juleaften, er det vigtigt, at de har et sted, hvor de kan være, hvor de føler sig trygge og velkomne, og hvor det hele er så normalt som muligt, og hvor der er nogle regler, som forebygger, at aftenen pludselig går helt galt, som man måske har prøvet så mange gange før, siger Jørgen Engholm Andersen i en pressemeddelelse.

Juleaften på Blå Kors varmestue skydes i gang klokken 18.