Vildt comeback af Blue Fox: Fem mål på stribe

Thomas Damm 

Rungsted første 5-1, men Blue Fox kæmpede sig tilbage til 5-5 og vandt i overtiden

ISHOCKEY Det blev sæsonens måske mest dramatiske kamp, da Herning Blue Fox tirsdag var på besøg i Hørsholm hos Rungsted Seier Capital.

Hjemmeholdet var yderst skarpe på sine chancer og førte 5-1 efter 37 minutters spil. Det lignede altså en total nedsmeltning af ligaens førerhold, der ellers blev noteret for markant flere skud på mål end Rungsted.

Blot tre sekunder før at anden periode var slut, reducerede Toni Kallela i powerplay til 2-5, og så var der trods alt en smule håb før sidste periode.

Chancen blev jagtet, og på mål af Thomas V. Andersen, Branden Gracel og Nicolai Weichel blev der udlignet med fire minutter tilbage af kampen. Årets comeback.

Men med to minutter tilbage af kampen blev Herning-backen Nicolai Weichel udvist, og Rungsted kunne spille perioden færdig i powerplay. Det kom der dog ikke noget ud af, så kampen gik i overtid.

Anders Poulsen afgjorde
Her skulle Blue Fox blot bruge 105 sekunder, inden Anders Poulsen sendte pucken i nettet til den måske mest forløsende Herning-scoring i hele sæsonen. Den sikrede to point til holdet og en noget mere behagelig bustur hjem, end det længe tydede på.

På fredag skal holdet i kamp igen på udebane. Det bliver i Vojens mod SønderjyskE, der i aften på egen is tabte 1-2 til Herlev.