Røverne er fundet

MCH Musicals har fundet sine skuespillere til »Folk og røvere i Kardemomme By

MUSICAL MCH Musicals har af flere omgange i efteråret efterlyst både folk og røvere til vinterferiens opsætning af den folkekære fortælling »Folk og røvere i Kardemomme By«.

Det lykkedes i efteråret at finde mange dygtige skuespillere, voksne som børn. Nu er holdet på plads, og projektleder for MCH Musicals, Stina Tang Frandsen, glæder sig over de mange talentfulde midtjyder, der meldte sig på banen ved audition.

- Vi har en masse gode skuespillere og har fået samlet et rigtig godt hold. Jeg glæder mig til at komme i gang med prøverne og se dem folde sig ud på scenen. Vi mødes her i december, hvor vi hilser på hinanden og læser stykket igennem. Og så mødes vi igen til januar, hvor prøverne starter op, fortæller Stina Tang Frandsen.

Familiemusicalen »Folk og røvere i Kardemomme By« er den herlige fortælling om den hyggelige og fredelige Kardemomme By. De eneste, der spolerer freden, er de tre røvere Kasper, Jesper og Jonathan, som Politimester Bastian ikke tør arrestere, da de har en løve som kæledyr. Men en dag kommer de på dybt vand, da de røver den strikse Tante Sofie.

Blandt skuespillerne finder vi følgende lokale navne: Kim Skammelsen (Herning), Jesper Sindberg (Herning), Jeanett H. Larsen (Ikast), Joan Sindberg (Herning), Kasper Krassimir Jensen (Herning), Karen Arnoldsen (Herning), Agnete Bie Westphael (Herning), Cecilie Brandt Petersen (Brande), Pelle Vium (Vildbjerg), Christina de Laurent (Herning), Martin Brincker (Vildbjerg) og Signe Sønderholm (Brande).