Vocal Pleasure synger julen ind torsdag

HERNING Torsdag aften synger Vocal Pleasure julen ind i Herning Valgmenighedskirke.

Hvert år slutter Vocal Pleasure efterårets sæson med en julekoncert, og nu er det snart en tradition, at det er i det dejlige kirkerum i Valgmenighedskirken på H. C. Ørstedsvej. Her, en god uges tid før juleaften, er der helt sikkert mange, der kan trænge til en pause i juleræset og bare sætte sig tilbage og slappe af i en times tid med dejlige melodier udsat for rytmisk kor.

Blandt de dejlige melodier er i år for eksempel titelmelodien fra tegnefilm »Snemanden«, »Walking In the Air«, som koret har fået en af Danmarks førende rytmiske korarrangører, Malene Rigtrup, til at lave en udgave af til Vocal Pleasure. Handlingen bringer tilhørerne højt mod nord, og det samme gør Tina Dickows »True North«, som Vocal Pleasure har fået meddirigent Kristian Bay til at arrangere i en mangestemmig udgave til koret. Her udsættes tilhørerne virkelig for de store følelser, Tina Dickow præsenterer i sangen.

Tina Dickow kommer, i forskellige rytmiske arrangementer i selskab med Lis Sørensen, Freddie Mercury og selvfølgelig et alsidigt julerepertoire, hvor der er amerikanske highlights og i år en masse danske julesange og traditionelle julesalmer, hvor arrangementerne dog har fået en lille twist, så de ikke helt ligner sangen omkring juletræet.

Vocal Pleasure glæder sig sammen med dirigenterne Niels Bay og Kristian Bay samt korets faste huspianist Henrik Tjagvad til at invitere publikum til at få en slapper i juletravlheden.