Dansk rockband giver intim koncert i kongrescentret

Det danske band Big Fat Snake gæster til efteråret MCH Herning Kongrescenter

KONCERT I efteråret 2018 pakker Big Fat Snake bandbussen og drager på endnu en turné, hvor de blandt andet lægger vejen forbi MCH Herning Kongrescenter. Det skriver MCH i en pressemeddelelse og fortæller, at Big Fat Snake er i topform og byder på et mix af rock’n roll, soul og ballader, der går rent ind hos de fleste.

Publikum kan derfor se frem til en efterårsaften, der bliver fuld af stemning og intimitet.

Efter en sommer på græs glæder de fem musikere sig til at komme ud på spillestederne.

- Gennem årene har vi spillet masser af rigtig store hal-koncerter, men det er i den tætte stemning på spillestederne og i musikhusene, at musikken for alvor lever, fortæller guitarist Asger Stenholdt i en pressemeddelelse fra MCH, mens forsanger Anders Blichfeldt fortsætter:

- Samspillet med vores publikum er det allervigtigste, og vi elsker at ha’ dem tæt på.

Koncerten med Big Fat Snake kan opleves i MCH Herning Kongrescenter 29. september 2018. Billetsalget er begyndt på mch.dk.