Thorup: Jeg er megainteresseret i at blive

Jørn Just Kristensen 

Jess Thorup skal til forhandlingsbordet inden for de næste par dage, og han vil gerne forlænge

FODBOLD Ikke siden 10. september har FC Midtjylland forladt en fodboldkamp som tabere. Alligevel har cheftræner Jess Thorup endnu ikke fået forlænget sin kontrakt.

Men det kan der snart blive lavet om på.

- Vi sætter os til forhandlingsbordet inden for de næste par dage, og så må vi se, om vi kan blive enige, siger FCM-træneren efter mandagens 4-0-sejr i Randers.

Den nuværende kontrakt udløber til sommer, men den 47-årige fodboldtræner tager hellere end gerne flere sæsoner i FCM.

- Jeg er megainteresseret i at blive, fastslår Jess Thorup og uddyber:

- Jeg har et fantastisk team omkring mig, der arbejder stenhårdt hver eneste dag. Jeg har en næsten perfekt trup, der er meget lærevillig. Jeg glæder mig til at komme på arbejde hver eneste dag, når jeg kører mod anlægget i Ikast.

- Samtidig har vi et fantastisk akademi, der leverer spillere, som gør, at jeg også kan se en lovende fremtid. Og jeg ser stadig muligheder for videreudvikling omkring holdet. Det vil jeg sindssygt gerne være en del af, men der skal to til tango. Nu har jeg budt op til dans, så må vi se, hvad klubben siger, lyder det fra Jess Thorup.

FCM har 12 sejre og én uafgjort i de seneste 13 kampe på tværs af Superligaen og DBU Pokalen.

Skulle klubben ikke have forlænget med dig for to-tre måneder siden. Du bliver vel ikke billigere?

- Jo, det ville nok have været en god idé af dem, griner Jess Thorup med glimt i øjet over det spørgsmål.