Skal familien fra Sjælland til Herning: Juletog tæt på udsolgt

HERNING Har du familie i København, som skal til Herning i julen?

Så bør du måske minde dem om, at de skal skynde sig at købe togbilletterne - i hvert fald hvis de gerne vil rejse fredag 22. december eller lørdag 23. december. Her melder DSB tæt på udsolgt om formiddagen begge dage, når det gælder pladsbilletter på strækningen fra København mod Herning og Struer. Statsbanerne oplyser, at der fortsat er plads på de nævnte dages afgange mod Herning tidlig morgen og over middag. Men hvis man gerne vil rejse flere sammen, rådes kunderne til at købe deres pladsbilletter nu.

Fredag 22. december og lørdag 23. december er årets største rejsedage, da juleaften i år falder på en søndag. Alene 22. december forventer DSB, at transportere flere end 45.000 passagerer over Storebælt. Til gengæld er der ikke de store problemer den anden vej - fra Herning mod København - så her burde der være masser af plads.